Intervju

Jag ska på intervju imorn. Pappa tipsade om ett företag i Uppsala som sökte extrapersonal. Jag sökte och blev i måndags uppringd. Tyvärr hade dom löst situationen internt men min ansökan var "mycket intressant" och dom ville behålla den för ett eventuellt heltidsjobb till hösten. Men så ringde dom igen idag och frågade om ett sommarjobb på 4 veckor var intressant och det va det så jag ska dit och presentera mig imorgon. Fett nervös =) Eller egentligen inte. Men jag vet att jag kommer vara fett nervös imorn....
Två frågetecken existerar, bortsett från dom skulle det här sommarjobbet vara perfekt! Det innebär att Marcus kan gå på pappaledighet även om jag i övrigt är arbetslös, och efter dessa fyra veckor kan Marcus ta ut sin semester och jag går tillbaks till mammaledigheten. Marcus får vara ledig typ 8 veckor varav vi får fyra tillsammans =)
Frågetecknena är att jag ju inte fått jobbet än =) Och sen har jag ju faktiskt inte blivit varslad än, bara förvarnad om att jag troligtvis blir varslad. Blir jag inte varslad har jag ju sagt att jag ska komma tillbaka 1 juli. Sommarjobbet började typ 22 juni... Hm... Får ta en sak i taget, börjar med intervjun =)
Öppet-tiderna är mån-fre 07-17 så jag antar att dom kör nå shiftaktigt. Sen har dom också öppet lördagar 10-14 men inte under juli månad så det blir i så fall bara en eventuell lördag.

Nej nu måste jag kolla om jag har min gamla cv på den externa hårddisken, annars måste jag skriva en ny. Sen ska jag titta igenom företagets hemsida litegrann.

Annars är läget ok. Vi har varit ute en massa i solen i Bergsbruna idag =) Max har knallat runt på tomten och på vägen och i lekparken =) Nu borde han sova gott i natt! Peppar, peppar.....

Kommentarer
Postat av: Hanna

kul med jobb! jag verkar inte vara så attraktiv på arbetsmarknaden =P

2009-04-02 @ 21:25:48
URL: http://hannamariak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0