trött

oj oj oj oj oj va trött jag va igår!!!! förstod inte alls va det kom ifrån. va rädd att jag skulle bli dunder förkyld eller nåt liknande men det verkar inte blivit så. nyser lite bara. skönt. jobbigt at ta hand om en bebis när man bara vill bli omhändertagen själv. men nån gång ska väl det ändå hända. kanske är lättare nu när dom ligger relativt still än sen när dom springer runt som galningar. det blir "kul" när den dagen kommer!

Kommentarer
Postat av: Isabel

Jag hade tänkt att vi skulle ses hos oss för det är lättast med Alva men vi kan komma in till stan också om det känns lättare för dig. Bestäm du hur du vill göra! :-)



Det finns fina promenadvägar här hemma och kommer ni hit slipper jag åka två vändor till stan iom att jag har lektion på kvällen.

2008-05-07 @ 10:18:52
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Isabel

Kom när ni känner er redo! Vi kliver upp vid 7 sedan är vi vakna :-)



Adressen, ja. Det är enklast att åka med vägbeskrivning.

Jag kan skicka över den på fl då jag inte vill lägga det här.

2008-05-07 @ 12:32:39
Postat av: Lina

Det var mindre kul med ett yrväder på IKEA igår. Vi hade satt oss i cafét för att få i oss och Elliott mat. Efter ca halva matburken märker han att det springer barn mot barnhörnan. Då var det inte mat som var första prioritet längre. Skrek, ylade och gormade.. tills han fick komma ner på golvet. Väl nere löft han runt alla stolar och möblerade om. Tills mamma och pappa tyckte att det var nog och behövde gå vidare. Han yyylande och sparkade. Den här ungen har jag aldrig stött på förrut. Sen var det kört. han skulle bara ner på golvet och springa runt. Det slutade i att jag fick gå ut till bilen medans jonas betalade.

Galna barn.

Han som annars är så lugn.

Oj det här vart ju värsta inlägget :-P

2008-05-08 @ 08:01:16
URL: http://endellina.blogg.se/
Postat av: Hanna

du ska sälja katterna? varför? :(

2008-05-08 @ 09:59:35
URL: http://hannamariak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0