uppdatering

nu har jag uppdaterat alla mina steg under tiden på gårdsvägen. ingen hit kanske... man ser ju väldigt tydligt vilka dagar jag inte mått nå bra psykiskt... då blir det mest sitta med max i soffan eller med max i babygymmet. hade ju tänkt gå långpromenader varje dag där borta, så skönt att slippa dra vagnen i trapporna. men det blir inte alltid som man tänkt sig =(

vi har i alla fall haft det bra där borta. lugnt och skönt. känns dock som att marcus och jag snudd på behöver lära känna varann igen efter de senaste månaderna. och det har vi inte hunnit långt med tyvärr. men i slutet på augusti har vi ju 6 veckor på oss. nu närmaste tiden kommer det dock bli massa övertid igen..... =( får väl se hur det går.

midsommar firade vi där tillsammans med johanna, björn och lilla nemi. det va jättemysigt! och massa god mat (men alldeles för lite steg...) vi va även med dom och tittade på 4h-djur i stadsparken i tisdags! dom är så härliga att umgås med! men nu ska dom flytta härifrån =( visserligen bara in till stan men det känns som att med varje meter avstånd ökar riskerna att vi ses mer sällan. är inte lika lätt att träffas spontant. men det är ju helt enkelt upp till oss!

jag har hittat en till bebiskompis!! helena, en tjej som gick i min parallell-klass i 4-6 och i samma klass 7-9. efter det har vi knappt setts och definitivt inte de senaste åren. men så fick jag reda på att hon precis köpt hus i bergsbrunna (min dröm...) med sin kille och deras lilla liam, snart 7 månader! jag letade upp hennes nummer och så gick vi en promenad, kalaskul!! hon är så himla gullig tjej =)

så mycket mer än så har väl inte hänt. jag har läst två michael connelly-böcker. dockmakaren och fallen ängel. på svenska!! jag gick emot mina principer. läser alltid böcker på engelska, tycker det är så mycket trevligare språk att läsa på. men vad gör man när dom har hela huset fullt med böcker, på svenska, som lockar. älskar i alla fall connellys böcker, har hittills inte läst en enda dålig. inte ens mindre bra tror jag. ska nog unna mig en tur till akademibokhandeln och inhandla ett par. på engelska. =) måste också köpa kläder till dopet. kläderna i mina garderober är antingen för små eller för stora....

nej om man skulle ägna några ögonblick åt finalen på tv... oj det är visst bara en minut kvar =) då ska jag se den, haha!

Kommentarer
Postat av: Hanna

du avslutade ju med en massa steg!

Duktig du är som läser på engelska! :)

2008-06-30 @ 09:30:30
URL: http://hannamariak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0