strålande

ja så är man hemma efter en helg med massa sol. det har varit jättemysigt att bo "hemma" igen! men jag har saknat marcus massor och jag har inte sovit så bra. max har däremot varit på strålande humör hela helgen! han charmar alla som vanligt =) han har legat på altan mer eller mindre naken och sprattlat! gått runt med honom i babybjörnen har jag också gjort en hel del, tittat på syrenen och andra blommor i trädgården. han fullkomligt älskar det! somnade till och med i den två gånger =)  jag tror inte att han fått nå myggbett men jag har hela vänster skuldra och arm full =( hatar mygg!!



födelsedagen va också trevlig trots att max och jag tillbringade kvällen ensamma i vardagsrummet på gårdsvägen. syster hade 20-års-middag med 12 kompisar i andra halvan av huset och hon kom in med mat och tårta och allt annat dom åt där ute =) så jag ska inte klaga! lunchen åt syster, pappa och jag ute i gunsta. jag fick lite kläder, lite pengar, två massage-tillfällen, musik, söt bok och en värsting-stegräknare så nu jävlar måste jag ta tag i promenaderna! speciellt efter den senaste veckans alla tårt-tillfällen och all god mat. det blev ingen träning idag heller eftersom jag fortfarande är förkyld...

marcus verkar iaf ha haft det bra i landskrona!

Kommentarer
Postat av: Isabel

Grattis i efterskott! Trist och behöva fira sin födelsedag ensam men du hade ju Max iaf! :-)



Vi har varit hos barnläkaren och allt såg bra upp. Han hade läst igenom journalen noga innan och vi satt en halvtimme och pratade. Så nu ahr vi lite mera kött på benen gällande solen, UVI:er med undersökningar och allergier och krupp.



Igår var vi i Öregrund hela dagen och bara tog det lungt. Vi hade det riktigt trevlig och åt tacos till lunch och grillat till middag, lyxigt!



Är det Marcus jobbande du inte orkar mer eller amningen?

2008-06-02 @ 10:38:10
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Lina

Oj oj oj vilka jäkla bett!?!?!?

Mygga?

Max varkar vara en gla prick :-)

2008-06-02 @ 19:10:56
URL: http://endellina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0