bvc 8

va så nyfiken så jag höll på att spricka på vägen dit! en hel månad sen sist och det känns som att han växt hur mycket som helst! satte på honom nya kläder i storlek 68, dom va lite stora men inte jättestora. förstår inte varför byxorna är så breda? storlek 62 i byxor börjar bli för korta men tar man fram 68 så blir det så jättebrett. ser nästan ut som en ballong =)

hur som helst så va han jätteduktig som vanligt! han växer på bra på längden, 64,5cm. men vikten va lite mesig, bara en ökning på 335 gram till 6670 gram. han har sjunkit ner från sin kurva men ligger fortfarande inom det normala. han kanske blir en sån där smal och spinkig typ som sin mor (som sin mor va förr bör tilläggas =) ). hur som helst tyckte sköterskan att det kanske va bra att vi började med gröt nu så han säkert får i sig ordentligt. så nu ska vi sätta igång och prova det! provade lite banan här om dan och han verkade tycka det va helt okej, han drog ivrigt skeden till mun hela tiden (med lite styrhjälp =) ). däremot fattade han inte hur han skulle svälja riktigt. det mesta kom nog ut med allt saliv som alltid kommer ut! övning ger färdigheten!

max sov så sött på väg hem från bvc så vi sköt på dejten med carro till lunch imorn istället. och tur va väl det för han har precis haft ett hysteriskt utbrott. förstod ingenting. han verkade inte alls ha ont i magen men bara skrek och skrek och skrek. han hade precis ätit och sen sovit en liten stund så det borde inte va nåt av det som ställde till det. efter mycket om och men tog marcus över och efter mycket om och men igen och lite bob marley i högtalarna så är han lugn igen. nu ligger dom och leker i babygymmet som om inget hänt och jag lagar mat. och på tal om maten (lax, mumma!) så ska jag nog gå och kolla till den nu!

på återseende!

Kommentarer
Postat av: Lina

STORA KILLEN!! stl 68 :-)



Om jag får tipsa lite så börja inte med banangröt! Lätt att dom blir hårda i magen av den.

Jag ger Elliott fortfarande havre gröten som är för 4 månader.. haha.

JAg har provat annat... men han verkar gilla den här och den är ju mild och bra för magen :-)



Var det nästa vecka ni ville hälsa på?

kramar

2008-06-17 @ 17:23:51
URL: http://endellina.blogg.se/
Postat av: Isabel

Vad spännande att börja med riktig mat! Hoppas han gillar det, Alvav ar väldigt trög i början men sedan släppte det och hon verkade gilla den nya mättnadskänslan hon fick av riktig mat.



Micke är på kurs på Sven och kommer hem imorgon. Alva ahr precis somnat. Hon somande med vällingflaskan i mun, händer typ aldrig!



Hon har slarvat bort fjärrkontrollen, så typiskt så jag får titta på ensam mamma söker för det går ju inte att ändra boxern för hand.



2008-06-17 @ 19:18:54
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0