bvc 9

nu vägde han prick 7 kg och va 65,5cm lång. han följde kurvan han halkat ner till sist vi va där så allt såg bra ut. hade han fortsatte ner mot nästa kurva hade det inte sett bra ut. sen får vi se hur det ser ut om tre veckor när det är läkarbesök. då kollar dom ju vikten igen. och så blir det vaccination... det gick ju kalasbra sist så det gör det nog nu med. men dom är ju lite mer medvetna om saker nu för tiden så han kanske förstår mer och därför blir mer lessen. det visar sig. jag läste någonstans att dom brukar reagera mer, med feber och sånt, på andra vaccinationen. men distriktssköterskan hade inte nå siffror på det. eventuellt kunde det vara så sa hon. vi får se! har alvedon hemma så det ordnar sig i så fall.

jag har förberett middagen så det bara är att sätta in i ugnen och koka ris. flygande jakob blir det! det är faktiskt jag som har lagat middagen tre dagar i rad nu =) tortellini med tonfiskröra, fetaost-köttfärslimpa och nu flygande jakob! idag fick jag förbereda för marcus vet inte när han kommer hem och jag vill försöka hinna med att träna spinning kl 19.30. det gäller ju att marcus kommit hem till 19 i så fall.

max är lite små kinkig. han är nog trött han har ju inte sovit så mycket eftersom han vaknade så tidigt. ska prova ge han lite tutte och se om han somnar en stund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0