veckan som varit forts.

efter att vi varit på stan i onsdags åkte vi iaf till gårdsvägen och lekte med max mormor och morfar!

på torsdagen kom hanna hit på förmiddagen, max sov i nästan två timmar så hon fick knappt hälsa på honom. men när han väl vaknade kunde han inte slita blicken från henne! hon va riktigt poppis =)

igår, fredag, åkte vi med pappa/morfar till pc city och ikea så han kunde shoppa lite grejer till nystartade företaget, sen följde vi med honom hem till gårdsvägen. tror att jag varit i bergsbrunna åtminstone en liten stund varje dag denna vecka =) på eftermiddagen gick vi en promenad med helena och liam!

max framsteg under veckan är en till tand i underkäken (det börjar göra ont att bli biten nu, som tur är låter han än så länge bli det under amningen), han har ställt sig upp massa gånger genom att klättra på mig eller med hjälp av ett trappsteg till ett inbyggt badkar på gårdsvägen. han är så grymt stark men han har väldigt dålig balans så det komemr bli en farlig tid framöver =( han gjorde också en ansats till att vinka hej då till mormor igår!! =) krypa på riktigt har han däremot låtit bli, det va väl inte dags än helt enkelt.

nu jobbar marcus som sagt men kommer hem om ett par timmar. ikväll blir det middag för oss alla tre på gårdsvägen, det va längesen! jag har förutom att lekt med max, badat honom och matat honom, plockat undan nästan alla hans kläder i storlek 62, nu är det 68 som gäller! vi har fått en del plagg i storlek 74 och 74/80 också, men jag har enormt svårt att föreställa mig att han ska bli så stor =)

nu ska vi kolla blöjan, han tog i så han höll på att börja gråta nyss...

imorn kommer lina och elliott!!!


Kommentarer
Postat av: Isabel

Hoppas ni har det bra!



Ett tag sedan du skrev något här!



Alva håller på att få kindtand nr 3 och 4 så vi har det ltie småjobbigt emellanåt men snart är de framme!

2008-08-19 @ 11:26:37
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0