tidigt

max somnade redan klockan 21 idag. trodde han skulle vakna efter en halvtimma som han brukar dom få gånger han somnar så tidigt. men nej, han sover fortfarande! han har bara sovit en timme under hela dagen så det va kanske inte så konstigt. men nu kommer han väl väcka mig vid 5 eller så =( det blir kul!

marcus och jag har pga ovanstående fått titta på en hel film alldeles ostört för första gången sen max föddes!! (när vi va på bio med barnvakt räknas inte) häftigt =) vi såg sweeney todd, tim burton-musikalen med johnny depp. tyckte den va riktigt bra men lite jobbigt va det eftersom jag har en fobi för rakblad och knivar. sweeney todd jobbar som barberare och mördar sina offer genom att skära halsen av dom........ jag fick blunda många gånger!

idag har jag sökt ett jobb. för första gången på nästan 2½ år. konstigt. har ju ett jobb så det va väl mest för skojs skull eller nåt. vi får väl se vad som händer.

håller på och skriver ett annat inlägg också men jag får ju aldrig direkt tillfälle.... men det blir väl färdigt nån gång =)
nu måste jag sova så jag får nån sömn inatt. bortskämda jag kommer vara en zombie imorn! får hoppas jag har lite mamma-hormoner kvar som gör att jag fungerar trots sömnbrist.

ha de gott allihop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0