världens bästa päron!!

min mamma och pappa kom hem till mig efter jobbet. pappa tog med mig och max på en promenad i vårvädret medan mamma storstädade hela lägenheten!

jag är så otroligt tacksam för allt dom nånsin gjort för mig. kommer aldrig kunna betala tillbaks. man kan inte ha bättre och underbarare föräldrar!!! jag älskar er! jag kan bara drömma om att bli hälften så bra själv =)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Ja visst funkar det bra!!
Idag får vi en babysitter av Andreas föräldrar så nu kan bilstolen stanna i bilen. vi har inte så jäkla mkt plats att ställa allt på! an har däremot ledsnat lite på o sitta i stolen så man får hitta på ngt annat, cdmobilen bland annat :)

2008-04-02 @ 17:56:28
URL: http://hannamariak.blogg.se
Postat av: Isabel

VAd skönt att ni inte har grälat! Vi hr haft perioder då vi bråkat rejält men innan vi skaffade barn var vi överens om det mesta men jag antar att det här till när man är så slut av så lång tid av sömnbrist. Mest jag som varit tjurskallig tror jag.

Ang katterna så skulle jag om jag avr du annonsera själv istället för då kan du välja helt själv vart det hamnar och till vem du vill släppa dom. Samvetet hjälper till med omplaceringar men då kan du ju bara ge önskemål men jag tror int att man kan påverka allt för mycket vart de hamnar.

Tråkigt att du mår som du mår och jag känner såå väl igen det du beskriver!
Man fick bara gå och bära barn hela tiden och INGENTING annat blev gjort och man sitter mest inne och mår superdåligt!
Allt är ju en så stor omställning och jag satt mest inne de 4 första månaderna och mådde otroligt dåligt. Nuförtiden känns det bättre men jag hoppas du snart kommer att känna dig mycket bättre!

Vi är friska här nu förutom Alvas UVI men det smittar ju itne så vill du göra något nån dag är det bara att säga till, ta en promenad, snacka skit osv! Jag vet att det är en väldigt tung tid men jag tar gärna emd mig mat och så!

Kram

2008-04-02 @ 19:54:24
URL: http://issapissastankar.blogg.se
Postat av: morfar till max.

Kära Micaela!

Ett vackert äpple faller inte så långt från "päronträdedt"!
Din förmåga att kunna uttrycka dina känslor i så fantastiska ordalag grundar för att Du kommer att bli likadan själv.

2008-04-03 @ 12:20:14
Postat av: mormor till max

Lilla älsklingen!

Det är inte meningen att du ska betala tillbaka
=)
Jag tvivlar inte ett ögonblick på att du inte skulle hjälpa dina barn som vi försöker göra.
Du är varken fet,ful eller äcklig. Du är en skittrött nybliven mamma och du har all rätt i världen att vara det. Ha inte så stora krav på dig själv. Ingen annan har det. Älskar dig.
/mamma

2008-04-03 @ 16:46:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0