söt gris

max fortsätter att bara sova och sova. det blev ingen tur till jobbet utan jag åkte med min pappa och syster ut till gunsta och åt lunch. max va vaken men tyst hela vägen dit och halva lunchen. sen somnade han och sitter fortfarande i bilbarnstolen och snarkar som en gris! en söt gris dock =)
tycker att han borde vakna snart, han har inte ätit sen 12.30 och han har inte bytt blöja sen precis innan dess... har inte hört nå brak men den måste ju iaf va alldeles proppfull av kiss. men han klagar ju inte så... =)

ser fram emot mitt återbesök på mvc nästa vecka. jag vill veta att min livmoder dragit ihop sig ordentligt efter allt strul som var. vill veta om jag vågar börja träna lite smått och om jag vågar utnyttja mitt presentkort på massage jag fick av min bror på min födelsedag förra året. sen skulle det va trevligt att veta hur mitt blodvärde ligger, så mycket som det sjönk under operationen. men jag mår ju bra så det borde åtminstone ligga på en godkänd nivå!

börjar fundera på om jag skulle väcka lillgrisen. jag vill ju gärna att han sover inatt också...

Kommentarer
Postat av: Isabel

Vad skönt att du fått masa tid för sig själv idag!
Jag blev också lite knäpp när det hände när Alva var mindre, visste inte riktigt vad ja gskulle hitta på! :-)

Micke kommer att jobba fm på fredag så jag kommer in till stna lagom till han är klar och lämnar av Alva och fortsätter vidare så det är bara att du hör av dig när ni är redo!

Åhh, vad spännande!

2008-04-16 @ 17:27:34
URL: http://issapissastankar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0