återträff med föräldragruppen

idag hade föräldragruppen återträff, alla utom två par kom. ååå så söta bebisar!! max är näst äldst, men störst, starkast och vackrast! ( såklart =)  )
det va så intressant och höra hur olika allas förlossningar var. en förlossning hade gått så fort att mannen inte hann komma in utan missade allt =( det andra paret som från början skulle föda samma dag som vi, den 10/2, hade gått över tiden ända till igång-sättning den 25. ett tredje par födde sin son på skottdagen =)
alla hade fått pojkar utom johanna och björn som fått sin lilla nemi. grymt fascinerad (stavas det så??) över hur mycket hår hon har! max har nästan munkfrilla, bara en ring runt huvet och knappt nåt uppe på hjässan! =)

max har varit lite småskum igår och idag. normalt sett så äter ju han som en galning. alla blir så paffa när dom får höra att han ammar minst en halvtimme åt gången. det är inte ovanligt att han äter en timme eller till och med 1,5 timme. (rekordet härom kvällen: 2h 50min!!!! då va till och med jag tvungen att dela upp det på två bröst!) men nu har han ätit ungefär en kvart åt gången och sen somnat som en stock, vaknat efter en stund och varit grinig tills han fått mat igen. och igen. och igen. nu ligger han visserligen och sover i marcus famn och har nog gjort det i nästan två timmar nu. får se hur natten blir nu då.......
men det har iaf varit lite bättre idag är igår!

imorn är det dags för max första läkarbesök!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Varför tar de hans pengar? Eller är det dax att börja betala tillbaka? =/
Det spelar ingen roll. Jag har bil så jag kan ta mej till dej om du vill, eller tvärtom. Jag är öppen för alla förslag :)
Jo, vi var för 1,5 vecka sedan. Allt var bra med Emil, som tur var. Hur gick det för er?
Såg eran babysitter. Den var mkt bättre än våran. Den har massa leksaker framtill som han inte fattar ett jota av än och slår i ansiktet.. =/

2008-04-09 @ 10:22:16
URL: http://hannamariak.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0