återbesök-mvc

det va skönt att få prata lite om alla komplikationer som var, om det kunde påverka nästa förlossning och sånt. vågen visade att jag gått ner ännu lite mer, trots kläder, och blodvärdet låg på 148!!!!!! nice =) fast då fick jag istället hör att "du dricker nog för lite nu när du ammar" men det vet jag att jag gör! *försöker tänka på det* men hellre hög koncentration än låg!!

eftersom jag skulle åka till pappa efter mvc (och sitta i solen!!) så packade jag ihop allt på en gång och tog bilen till gottsunda centrum. tyckte jag va jättesmart! slapp springa massa vändor i trapporna =) hade då max i bilbarnstolen upp på mvc. jag ammade lite medan vi pratade och sen fick han sitta framåtvänd i mitt knä. brak, brak och åter brak!! barnmorskan skrattade, jag skrattade och eftersom jag hade skötväskan kvar i bilen så skyndade vi på vårat samtal lite grann. när jag sen reser mig för att gå och ta proverna får jag en väldigt rolig överraskning!! hela jag är ner-bajsad!!!! kunde inte förstå vart allt kom ifrån. så jag fick sätta kladdiga max i bilbarnstolen, gå och ta mina prover och sen åka hem och byta kläder på oss båda två... jag har aldrig sett så mycket bajs i hela mitt liv!! hela blöjan va full trots att jag tagit en storlek större, och hela byxan va full den med. tyckte jag tvättade stolen riktigt ordentligt men det är fortfarande en gul fläck =(

tog lite längre tid men efter en stund kom vi äntligen iväg till gårdsvågen och solen! =)


Kommentarer
Postat av: Isabel

Oj vilken liten skitunge! ;-)
Deras bajs färgar en hel del men det brukar gå bort om man tvättar det nedbajsade flera gånger.

Shit, vädret har verkligen varit toppen!
Vi tog en lång promenad idag och jisses vad varm man blev! Alva hade en tunn fleece men hon sov bara kort för sedan avr hon nästan dränkt i svett!

Hon hostar fortfarande lite men jag hoppas hon snart blir helt frisk!

2008-04-24 @ 19:08:37
URL: http://issapissastankar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0